Rullegardin Fanny

199 kr.

Læg i kurv

Velkommen til Fanny lysdæmpende rullegardin, det perfekte valg til at dæmpe lyset i dit rum. Gardinet er lavet af et lysdæmpende væv med lærredsstruktur, og det er monteret på en elegant aluminiumsliste med en kuglekæde i stål til betjening. Fanny lysdæmpende rullegardin skærmer af for solens direkte stråler, hvilket gør det perfekt til at dæmpe lys og hindre direkte indsyn.

Gardinet kan monteres på enten loft eller væg, og du kan tilpasse gardinet til dit vinduesmål. Medfølgende vejledning viser dig, hvordan gardinet skal monteres. Kædetrækket kan monteres i både højre og venstre side, så du kan tilpasse gardinet efter dine ønsker.

Husk at montere beslaget rigtigt alt efter hvilken side du vælger kæde i. Produktet leveres med en lille plastkrog, der kan monteres på væggen for at låse kæden fast og gøre gardinet til et børnesikkert produkt.

De angivne mål er inklusive beslag, men gardinet kan afkortes til at passe til dit vindue. Vælg Fanny lysdæmpende rullegardin og nyd en mere dæmpet belysning i dit rum.

Se også vores rullegardiner efter mål.

  • Levering på 2 hverdage