Søg
Filters

Foldegardiner

Foldegardiner giver hygge og elegance til din bolig

Foldegardiner skaber hygge og stemning i dit hjem og skærmer samtidig for solen når det er nødvendigt. Du kan vælge et lyst og transparent foldegardin der lukker lyset ind, men du kan også tilvælge mørklægning hvis du f eks ønsker foldegardiner i soveværelset. Vores foldegardiner leveres både på standardmål og på specialmål. På specialmål leveres de i farven hvid, med børnesikret, hvidt snoretræk i højre side.

Brug for foldegardiner efter mål?

Passer standardmålene på foldegardinerne ikke til din bolig, kan du let bestille dem efter specialmål her.

Se som Grid List
Sorter efter
Vis pr. side
Filter by attributes
Åbn filter

Foldegardin New York Mørklægning 160x160 Hvid

New York foldegardin er et klassisk og populært foldegardin, der passer til mange vinduestyper. New York gardinet er med mørklægning og derfor velegnet til soveværelset, børneværelset eller andre steder, hvor der ønskes mørklægning. Foldegardinet er mere dekorativt end andre gardiner, da det foldes elegant, når det er oppe. Gardinet er med hvidt snoretræk i højre side.
429,00 kr.

Foldegardin aurora Hvid

Foldegardiner skaber hygge og stemning i dit hjem og skærmer samtidig for solen når det er nødvendigt. Du kan vælge et lyst og transparent foldegardin der lukker lyset ind. Vores foldegardiner på specialmål leveres med børnesikret, hvidt snoretræk i højre side. Husk at efterlade plads til, at foldegardinet kan placeres i vinduesrammen. Vi anbefaler, at du trækker ca. 1 cm fra dit vinduesmål.
473,00 kr.
Indtast bredde
cm
Indtast højde
cm
Mørklægning
Farve