Persienner

Persienner er både praktiske og stilrene. De skærmer effektiv for solen samtidig med, at du bevarer fuldt udsyn. De er nemme at rengøre og de kan holde til lidt af hvert – praktisk – funktionelt og flot! Vi har mange forskellige modeller på standardmål. Vores speciallavede persienner kan leveres i 4 størrelser; 16 mm, 25 mm, 35 mm og 50 mm. Persiennerne er lette at montere i både loft eller på væggen, og vi har video-guides der viser dig både hvor nemt du klarer opmålingen og monteringen.

Persienner er kvalitet og funktionalitet samlet i et

Hvis du leder efter en gardintype, som ikke blot er fremragende til solafskærmning, men også er let at rengøre og en meget klassisk gardintype, så skal du købe persienner. De har et klassisk look, og med deres let rengørelige design, er det velegnet til rum som bryggers, køkken og badeværelse. Vi tilbyder et stort udvalg af persienner efter mål, så du altid kan finde de helt perfekte til netop det rum, som du skal bruge dem i. Det er bare med at gå på opdagelse i vores store udvalg, så du kan finde de persienner i den helt rigtige farve til netop dit hjem. 

Vi sælger udelukkende kvalitets persienner her på siden, og du kan med garanti finde noget, der passer til dine behov og ønsker. Vi forhandler persienner i mange forskellige mål, så det er endnu lettere for dig at finde de helt rette. Og prisen passer til det klassiske produkt. Med billig persienner, som du finder her, så kan du bruge pengene på noget andet, hvis du er i gang med at renovere dit køkken, badeværelse eller et helt tredje sted. Metal persienner er lette at rengøre, hvilket gør det til et populært valg som gardiner.

Et stort udvalg af persienner

Vi har et stort udvalg af persienner på mål, så du kan finde de perfekte persienner til dit hjem. Vi har mange forskellige farver, heriblandt alu persienner, som er et stort hit blandt mange. Derudover har vi også de klassiske farver som hvid og grå, men også persienner i sort. Persienner er et populært valg, da de er utrolig funktionelle. De holder mørket ude utrolig effektivt, de er lette at rengøre og så er de klassiske, og går aldrig af mode. Derudover kan du let regulere på den vinkel, som de står i, så du helt selv kan bestemme, hvor meget sol der skal komme ind. Så hvis du ønsker en gardintype med en masse fordele, så skal du købe persienner lige her. Du kan finde en masse forskellige persienner på tilbud, så du altid kan købe til en god pris.

Hurtig og effektiv kundeservice

Når du køber dine gardin persienner her hos os, så kan du være sikker på, at du får en god og hurtig kundeservice. Vi vægter kundeservicen utrolig høj, og vi ønsker at du skal have en så let og hurtig handel som muligt. Det er netop derfor, at vi er med dig hele vejen i købsprocessen, for at sikre, at du får en god handel. Du kan altid stille spørgsmål til vores kundesupport, hvor vi vil forsøge at svare efter bedste evne. Ingen problemer er for store eller for små, så det er bare med at tage kontakt, selv når der er det mindste. Vi tilbyder hurtig levering, så du hurtigt kan få dine nye gardiner op og hænge. Vi ser frem til at behandle din næste ordre. God fornøjelse med dit køb af gardiner.