Plisségardiner

Plisségardiner er supermoderne og et meget populært valg til både bolig og kontor. Plisségardiner giver et stilrent, klassisk og samtidig moderne udtryk samtidig med, at de er funktionelle og praktiske. De fylder minimalt og egner sig derfor perfekt hvis du ønsker en diskret afskærmning med så frit udsyn som muligt.

Vi leverer plisségardiner både på standardmål og på specialmål - både som top/down og som up/down, hvor gardinet med en skinne kan justeres både i bund og top. Desuden leverer vi klassiske plisségardiner med snoretræk i valgfri side og i den  skinnefarve du ønsker.. Nogle modeller leveres ligeledes med mørklægning. Vi har mange valgmuligheder inden for plisségardiner på specialmål – og lidt færre valg når dit gardin skal leveres i standardmål.

Hvad er plisségardiner?

Et plisségardin er en type gardin, der kombinerer funktionerne fra rullegardiner og persienner. Ligesom rullegardiner er plisségardiner fremstillet af et stof, der passer til vinduets bredde. Stoffet er foldet, så det kan foldes helt ud, når gardinet trækkes op, og foldes sammen, når gardinet trækkes ned. For at løfte eller sænke gardinet er der normalt et snoretræk, der ligner dem, der findes på persienner. Snoren trækkes enten gennem gardinstoffet eller langs kanten. Det er også muligt at købe plisségardiner uden snor eller med skjult snor. Desuden kommer gardinerne i flere forskellige varianter. Vælg for eksempel mellem plisségardiner med og uden mørklægning, plisségardiner med op og ned funktion, plisségardiner til store vinduer og mange, mange andre.

Hvorfor er plisségardiner populære?

Plisségardiner er en moderne og elegant løsning til at holde lyset ude eller skærme af for naboer. De fylder også meget lidt, og når gardinet er trukket for, er det smukt og dekorativt at se på. Hos Aurora CPH finder du plisségardiner, der er gennemsigtige, lysreducerende eller med mørklægningsfunktion - og du kan blandt andet vælge mellem sort, hvid eller grå.

Plisségardiner bliver mere og mere populære, da de både er funktionelle og dekorative. De er også meget nemmere at rengøre end f.eks. persienner eller foldegardiner. Du skal blot trække gardinet ned og tørre det af med en opvredet, fugtig klud. Støv og andet snavs fjernes hurtigt og nemt, så gardinet ser pænt og rent ud igen. Så udover, at det er et yderst dekorativt valg, vil den praktiske side af dig derfor helt sikkert også elske denne type af gardin.

Valg af plisségardiner – hvad ønsker du at bruge dem til?

Hvis du leder efter et gardin, der kan holde nysgerrige blikke ude af dit hjem eller give dig kontrol over mængden af lysindfald, er plisségardiner en god mulighed. Gennemsigtige eller halvgennemsigtige varianter vil lade noget lys slippe igennem, mens de stadig giver privatlivets fred. Hvis du leder efter et gardin, der kan fungere som solafskærmning, bør du vælge et halvtransparent eller uigennemsigtigt gardin. Plisségardiner med up and down efter mål er en god mulighed, fordi den kan trækkes ned fra både toppen og bunden, så du kan styre, hvor i rummet skyggen skal gives. Denne type gardin er også fantastisk til at lukke sollys ind i rummet fra både top og bund. Når det drejer sig om mørklægningsmuligheder til dine vinduer, er plisségardiner også et godt valg. Disse persienner kan nemt justeres til at blokere alt lys, hvilket gør dem ideelle til brug i soveværelser, børneværelser og hjemmebiografer. Desuden fylder plisségardiner mindre end traditionelle gardiner eller forhæng, så de er et godt valg til små rum eller vinduer.

Uanset, hvad du ønsker at bruge dine gardiner til, kan vi hos Aurora CPH lave nogle i specialmål, der passer perfekt til dine vinduer. Vi kan for eksempel lave plisségardiner i 160x160, plisségardiner der er 200 cm bred og plisségardiner i 180 bred.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Aurora CPH går vi op i at levere en kundeservice, der er over det sædvanlige. Derfor sørger vi også altid for at være tilgængelige samt levere dine gardiner på ingen tid. Det betyder også, at du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til udvalget. Skriv til os på support@auroracph.dk eller giv os et kald på 71 96 05 00. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!