Rullegardin aurora Duo

fra 846 kr.

Produceres efter dine mål

Fås med og uden mørlægning

Skruer medfølger ikke

100% Polyester

Rengøring: Aftørres med blød børste eller fugtig klud

Vælg mellem 10 farver

Design gardin

Vil du have fuld kontrol over lysindfaldet i dit hjem? Så er Aurora Duo rullegardinet det helt rigtige valg. Dette specialfremstillede gardin giver dig mulighed for at regulere lysindfaldet på en helt ny måde. Gardinet kan justeres i tre forskellige positioner: åbent for fuldt lysindfald, halvåbent for delvist lysindfald samt lukket for maksimal solafskærmning.

Aurora Duo rullegardinet er produceret efter dine mål, og du kan vælge mellem hele 19 forskellige farver. Gardinet er lavet af 100% polyester, og du kan også vælge det med mørklægningsstof, hvis du ønsker det.

Det smarte ved Aurora Duo er, at det har to lag stof, som skaber et smukt og unikt design. Gardinet består af en gennemsigtig stribe og en farvet stribe, som kan justeres i forhold til hinanden. Dette skaber en effektfuld lysfiltrering og et flot spil mellem lys og skygge.

Du kan montere Aurora Duo rullegardinet på både loft og væg, og i pakken medfølger alt, hvad du behøver, for at montere gardinet nemt og enkelt. Giv dit hjem et nyt og stilfuldt udtryk med Aurora Duo rullegardinet.