Søg
Filters

Gardiner

Vinduerne i et værelse sørger for balance og dagslys i dit værelse. Det, du monterer omkring vinduerne, kan derfor gøre en stor forskel. Stilen på dine gardiner er med til at skabe atmosfæren i rummet.

Der er flere typer af gardiner at vælge mellem

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags gardin du har brug for, har vi samlet alle gardintyper på én side. Det gør det nemmere at få overblikket over hele udvalget. 

Hvis du leder efter gardiner med mørklægning, kan du finde dem under de forskellige gardin-kategorier. Her finder du flere forskellige slags, der holder lyset godt ude. 

Foldegardiner

Foldegardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Rullegardiner

Rullegardiner

Persienner

Persienner

Lamelgardiner

Lamelgardiner

 

Nye gardiner i klassiske farver

Hos aurora cph kan du vælge mellem mange forskellige gardiner. Vi har de klassiske hvide, grå og sorte, det gør det nemt at finde et nyt gardin, der passer til din indretning.

Bliv inspireret til det helt rigtige match med god inspiration under hver af vores gardin-kategorier. Her kan du bl.a. se, hvordan gardiner kan skabe en elegant og afslappende stemning i rummet. Det rigtige gardin er også en nem måde at gøre f.eks. stuen lys, frisk og superindbydende på.

Vil du have kontraster i din indretning? Så kan et gardin virkelig sætte præg på stilen. Hvis møblerne er meget neutrale, kan gardinerne stå for at give rummet farve. De kan også være helt neutrale, hvis du ønsker, at fokus skal være et andet sted i hjemmet.

Søger du inspiration til soveværelset med nye gardiner, kan du f.eks. se, hvordan du får top kvalitet til en overkommelig pris.

Hvid er en klassisk farve, som lukker mere af lyset ind end en mørk farve. Hvis du vælger hvide gardiner uden mørklægning, får du maksimalt med lys, samtidig med at du holder nysgerrige blikke ude. Det kan være praktisk, hvis du bor tæt på en vej eller i etagebyggeri med en nabo lige overfor.

Gardiner der passer til hjemmet

Den perfekte farve dur måske alligevel ikke, når den bliver sat sammen med dit tæppe eller din sofa. Det kan også være, at lyset i rummet gør, at gardinet skal være i en anden farve. Derfor kan det være en god idé at se vores farvekort under hvert produkt, så du er sikker på, at dit nye gardin passer til farverne i hjemmet.

Du går dog sjældent galt i byen med et almindeligt gardin i hvidt. Det passer til de fleste farver og indretninger. Vores medarbejdere hjælper dig naturligvis med at finde det rigtige gardin til dit rum. Ring eller skriv til os, så hjælper vi. Er du i tvivl om vi er det rigtige match, så læs hvad vores kunder siger om vores service.

Trænger din bolig til nye gardiner?

Så er du landet det helt rette sted. Vi tilbyder masser af muligheder  til dine nye gardiner, så du kan finde netop det gardin, der passer ind i din bolig. Hos aurora cph får du gardiner i bedste kvalitet, hvor design, materialer og syning er i top. Vi leverer både gardiner på faste standardmål og gardiner efter specialmål fra dit hjem. Gardiner på mål tilpasses dine behov, så du får den mest optimale løsning. Uanset om dit behov er at opnå et helt mørkt soveværelse ved hjælp af mørklægningsgardiner, som skaber rammerne for en god nats søvn, eller om du ønsker nogle smukke gardiner, der komplimenterer din bolig og skaber stemning, så finder du det her hos os. Du bestemmer selv gardintypen, materialet og farven. Du kan matche materialerne og farverne med hjemmets øvrige interiør og på den måde opnå et harmonisk hjem.

aurora cph leverer praktiske og æstetiske gardiner

Gardiner er et fantastisk virkemiddel til at udtrykke stemninger i dit hjem. Gardiner kan bruges til at skabe hjemmelig hygge, hvad enten du går efter en romantisk, enkel eller et lyst udtryk. Men gardiner er meget mere end det æstetiske udtryk. De afhjælper dårlig akustik, skærmer mod solen, så møblerne ikke falmer og sikrer dit privatliv. Solafskærmning har en positiv indflydelse på din boligs indeklima. Med de rette gardiner undgår du blænding og overophedning.

Hos aurora cph finder du alle slags gardiner. De praktiske, enkle og stilfulde rullegardiner, som kan bruges i alle hjemmets rum. De fleksible persienner, hvor du kan indstille lamellerne alt efter dit behov for lysindfald. De funktionelle og dekorative plisségardiner, som passer perfekt til en moderne indretning og meget andet.